torstai 10. toukokuuta 2012

#26 Nimiehdotuksia ja yövalvomisia

Viimeiset kolme päivää/yötä on mennyt joillakin (Saralla ja Aletalla) aika vähäisellä unella... Ollaan heräilty keskella yötä ja käyty tallissa :) moni varmaankin arvaa mistä on kysymys; Saran nimikko Clarissa on ollut kantavana ja nyt sitten neiti päätti varsoa yli kaksi viikkoa etuajassa.. 
Maanantai-tiistai välisenä yönä käytiin Palén kanssa ekan kerran klo 22. Mitään ei ollut tapahtunut, mutta tuli lisättyä mammalle vähän olkea (: Seuraavan kerran käytiin kahden aikaan eikä silloinkaan ollut mitään muutoksia.
Tiistai-keskiviikko yönä Clarissa oli saanut varsomisvyön. Käytiin kolmen aikoihin ja neiti seisoskeli karsinassa tyytyväisenä.........
Keskiviikko-torstai yönä meidän oli tarkoitus mennä talliin klo 00.00 ja 03.00, mutta saatiinkin puhelu tallimestarilta, että Clarissa varsoo :) nopeasti takki päälle ja talliin :) 
Kun menimme talliin, Clarissa oli juuri varsonut kauniin ruunikon tammavarsan :) tuitui <3
Varsa syntyi 9.5.-12 klo 23.54
Varsalla kesti hetki päästä ylös kun jalatkin oli ainakin metrin pitkät :D ja Clarissa oli ihan ihmeissään, että mistä sellainen pieni säälittävä otus on tullut ? :D kun vauva siitä sitten nousi, Clarissa loistavana emänä juoksi lastaan karkuun ja pelkäsi tätä vähäisen........ :D (kyseessä siis 4-v pv-t.) Clarissa otettiin kiinni jotta varsa pääsisi juomaan, mutta ei löytänyt tietään tissille vaan nuoli ennemmin seinää... ei siis mikään kauhean viisas yksilö tämäkään :D

Nyt toivoisimme teiltä meille nimiehdotuksia tälle tammavarsalle (: Opistolla on meneillään J-vuosi eli nimen tulisi alkaa J:llä.

Varsoja on syntynyt jo tämän kevään aikana Clarissan varsan lisäksi neljä; Anialle, Meilille, Poolalle ja Jenalle, Tytin nimikolle. Kaikki on tammavarsoja ja vielä puuttuisi viisi varsaa plus yksi yksityinen, jonka piti varsoa 3.5. Innolla odotamme uusia varsoja ja toivottavasti tulisi myös niitä oreja (:





Meidän luokalla on myös ollut pääsykokeiden kiertoajeluilla oppaina olemista eli olemme leikkineet matkaoppaita (; tuntejaon jäänyt paljon välistä, mutta onneksi opettajat ovat ymmärtäväisiä ja päästävät meidät kaikesta huolimatta kierrättämään pääsykokeleita :)

rakkaudella:
             Sara

3 kommenttia:

  1. Josefina, Jasmin/Jasmina, Julia/Juliet, tai Jolinda. Siinä muutama :)

    VastaaPoista
  2. Jeppu, Jippu, Jii, Juuli, Jasu, Jasi, Jasilia, Jesi, Jose, Jekku, Jade, Jissu, Jisa, Jippo, Julda, Jiida, Jitta Ja Jaida . Siinä muutama :)

    VastaaPoista
  3. Tossa ois: Janina, Juno ja Jana :)

    VastaaPoista