lauantai 19. toukokuuta 2012

#28 Informaatio

Elikkäs tallijaksollahan meillä oli tallin lisäksi maanantaina ratsastusta, joka tapahtui itsenäisesti Haimihallista määrättynä ajankohtana. 
Tiistaina oli nimikkotarkastus eli hevoset siistitään ja harjataan huolella sekä varusteet jynssätään kunnolla puhtaaksi ja heitetään päälle vähän rasvaa ja sen jälkeen (edellämainitut tehdään jo edellisenä päivänä tai mielellään aikaisemmin) tallimestari tarkastaa hevosen ja kyselee vähän terveydentilasta yms. ja hevonen esitetään ulkona suitsittuna. Tarkastukseen sisältyy myös varustetarkastus, johon valjasverstaalta tulee pari opiskelijaa ja opettajaa, jotka tarkastavat suitsien ja satulavyön tikkien yms. kunnon ja suojat sekä kaikki loimet, ettei niissä ole reikiä. Numeron saa hevosen siisteydestä ja puhtaudesta sekä esittämisestä ja säännöllisestä hoidosta, myös vihosta löytyvät tarvittavat tiedot vaikuttavat. Varustenumro tulee erikseen ja siihen vaikuttavat varusteiden ehjyys ja puhtaus. Numero merkitään vihkoon pienen palautteen kera :) Tarkastuksia meillä on ollut neljä, joista kolme on tehnyt vanhemmat oppilaat, viimeisen tekee tallimestari :)
Keskiviikko aamulla kello kahdeksan alkoivat haastattelut remppahakijoilla..... kaikkia jännitti jonkin verran, mutta hengissä selvittiin :) haastattelu kesti onneksi vain noin viisi minuuttia ja haastattelijat olivat oikein mukavia :) Nyt vain odotetaan tuloksia ja toivotaan parasta ! :D
Lisäksi keskiviikkona iltapäivällä oli työssäoppimisinfo. Työssäoppimaan tämä porukka lähtee viikolla 37 ja ollaan siellä seitsämän viikkoa. Paljon tietoa saatiin, mutta yllättävintä oli, että meillä on kaksi päivää aikaa toivoa mihin haluiaisimme............ paniikki iskee....... eihän sitä olla kun puoli vuotta mietitty sopivaa paikkaa eikä olla keksitty...... mutta saatiin kaikki ilmotettua paikka johon voisimme mennä pikaisen pohdiskelun jälkeen.... :)
Saatiin myös HHpk11B:n kesä 2012, joka menee näin:
vko 21-22 teoriaa
vko 23 tallijakso
vko 24-25 loma
vko 26 Derby -> koulua
vko 27 Kisaviikko -> koulua
vko 28-30 loma
vko 31-33 tallijakso
vko 34-35 teoriaa
vko 36 loma
vko 37 -> työssäoppiminen

kuvia ei nyt valitettavasti ole, mutta iloksemme voimme kertoa että työn alla on videopostaus :)

ja ainiin saatiin vihdoin kaipaamamme orivarsa, kun Lasina varsoi torstai-perjantai välisenä yönä suloisen aika ison pojan :) ja nyt ilmeisesti joku muukin on varsonut viikonlopun aikana oripojan, onneksi :)

terveisin 
        - HHpk11B 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti