tiistai 15. toukokuuta 2012

#27 Vastuuta ja tallia

TERVE !

Saatiin kuulla pari päivää sitten ratsastuksen opettajaltamme, että pääsemme ratsastuskoulun kevätjuhlaan ratsastamaan katrillia. Ratsastajaksi valittiin siis Aletta, Pauliina, Sara, Paula, Sussu, Radha, Pinja ja Noora T. ja vastuuhenkilöinä toimii Pauliina ja Sara. Hevosia ei vielä tiedetä, koska opettaja päättää ne :) Vaatteiksi ollaan ajateltu valkoiset housut, t.sin pitkähihainen ja hevosille sykeröt ja harjaan kukkia kiinni jotenkin :) Musiikkinä olisi tarkoitus olla Elokuun Saatilla, kun sopii hyvin mielestämme kevätjuhlaan :) Vai mitä ? :)




Meillä on tosiaan ollut nyt tallijakso ja muutama ihminen on ollut kipeänä, joten 2-tallissa on ollut hieman henkilövajausta, mutta hyvin ollaan selvitty :) Kämppäkin näyttää hyvin paljon siltä, että meillä tosiaankin on tallijakso.... on meinaa aika sekaista...... tällä tallijaksolla ei ole ollut edes kauheasti suurempia riitoja, onneksi :)

Ja tällä viikolla meillä on myös ollut maanantaina ratsustusta itsenäisesti, tiistaina nimikkotarkoitus ja keskiviikkona rempalle hakijoiden haastattelut ja työssäoppimisinfo. Nimikkotarkoitus meni aika vaihtelevasti kaikilla, mutta pääasiassa ilmeisesti hyvin :)

Tässä kaikki tällä kertaa ja lisää tulossa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti